Alle klusjes verzamelen!

Net verhuisd naar een nieuwbouw­woning en last van een druppende kraan of klemmende deur? Meld u aan voor de speciale servicedag. Dan komt er een vakman langs om alles in één keer te verhelpen.

Bij een nieuwe, net opgeleverde woning komt het soms voor dat een deurkruk los zit of een stopcontact geen stroom geeft. Voor elke reparatie apart bellen, is nu niet meer nodig. Nieuw dit jaar is de speciale servicedag voor huurders van nieuwbouwprojecten. Ongeveer twee weken nadat u de sleutel heeft gekregen, komt er een vakman langs om in één keer alle puntjes op de i te zetten. Dat kan een installateur zijn of bijvoorbeeld een timmerman. De servicedag is eenmalig.

Wat te doen? Vóór de oplevering van uw nieuwbouwwoning krijgt u via de nieuwsbrief van het project een uitnodiging om deel te nemen aan deze servicedag. Meld de werkzaamheden aan uw huis aan bij GroenWest. Zo kunnen de vakmannen tijdens de servicedag direct aan de slag.

Tip

Verzamel twee weken lang alle reparatieklusjes. Grote dingen, zoals lekkage, vallen onder overlast. Daarvoor kunt u eerder contact opnemen.

Antwoorden

Zomerpuzzel

Vul de antwoorden op de vragen hiernaast in de puzzel in. Als u alle antwoorden goed heeft ingevuld, leest u in de roze, verticale kolom de juiste oplossing. Stuur uw antwoord vóór 7 september 2020 naar bewonersblad@groenwest.nl en wie weet gaat u met ons iets gezelligs doen. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Tip: de antwoorden zijn in het bewonersblad te vinden. Medewerkers van GroenWest zijn uitgesloten van deelname.

Vragen

 1. Onze dienstverlening ziet er iets anders uit dan u van ons gewend bent. U kunt op twee manieren contact met ons opnemen, namelijk via de e-mail en...
 2. Zwaaien betekent: even hallo zeggen, elkaar oppeppen, glim... en gezelligheid.
 3. GroenWest is gestart met loting voor woningzoekenden met een korte...
 4. GroenWest verhuurt nu 350 huur... in de vrije sector.
 5. Nu groot onderhoud, straks een ‘nieuw’ huis. De huur van de gerenoveerde woningen gaat iets omhoog, maar daar staan flink lagere … tegenover.
 6. Wat deed meneer Van Sonsbeek op eigen initiatief met de groezelige bergingsgangen van zijn appartementen­complex?
 7. Waar woont meneer Alsamara met zijn kinderen?
 8. Op wat voor vervoermiddel kon u het Groene Hart ontdekken tijdens het jubileumjaar?
 9. Wat is de perfecte manier om te leren waar voedsel vandaan komt?
 10. Wat moeten bewoners van een nieuwbouwwoning verzamelen voor de servicedag?
 11. Tijdens welke jubileumactiviteit kon u een kopje koffie of thee drinken, gezellig kletsen en het Pop-Up museum bezichtigen?

Op

koffiebezoek

Fantastisch toch: er zijn huurders die al vijftig of zestig jaar bij ons huren! Net als GroenWest vierden zij afgelopen jaar een jubileum. Daarom gingen onze mede­werkers bij een aantal van hen op de koffie. Mét een bos bloemen en wat lekkers.

Ontzettend leuk om te horen wat onze huurders zoal bezighoudt, zegt Joyce Ligthart, projectleider Informatisering & Automatisering. “Ik zag woningen vol foto’s en hoorde allerlei levensverhalen. Een echtpaar vertelde enthousiast over de kinderen en kleinkinderen. Tijdens mijn werk heb ik geen contact met huurders. Voor mij was het daarom extra leuk om bij hen op de koffie te gaan. Ik weet weer even voor wie ik het doe.” De koffiebezoekjes smaken naar méér: we denken er dan ook over om ze te blijven doen – uiteraard pas zodra we weer veilig bij elkaar op bezoek kunnen.

3x

bingo

Een goed potje bingo, het is altijd spannend en gezellig. De bingo­avonden die GroenWest organiseerde ter ere van het 100-jarig jubileum, waren dan ook zeer geslaagd volgens de bezoekers. De avond in Woerden ging door corona helaas niet door, maar de bingo-bijeenkomsten in Harmelen, Montfoort en Wilnis werden druk bezocht. “Zowel oudere als jongere huurders stortten zich op een spannend potje bingo”, zegt Jessica van den Haselkamp van het Klant Contact Centrum van GroenWest. “Er waren mooie prijzen te winnen en de sfeer was vrolijk en gemoedelijk. Tijdens het drinken van een kop koffie of thee kletsten huurders gezellig bij. Ook gingen ze in gesprek met de medewerkers van GroenWest. Verder bekeken ze met veel interesse het speciale Pop-Up museum dat een beeld geeft van de rijke geschiedenis van onze woningcorporatie.”

"Huurders stortten zich op een spannend potje bingo"

Was dit interessant? Deel het!