Moestuin aanleggen

Wandelen

Thuis- bioscoop

Puzzelen

Zwaai- hand tekenen

leuke zomertips

Moestuin aanleggen

Een eigen moestuin aanleggen is niet alleen leuk en lekker, maar ook heel leerzaam. Met name voor kinderen die hierdoor leren omgaan met de natuur en ontdekken waar voedsel vandaan komt. Het aanleggen van een moestuin kan al op een simpele manier. Zaai bijvoor­beeld tuinkers, dat kiemt snel waardoor u het plantje al snel ziet groeien. Andere groenten die makkelijk te kweken zijn: tuinbonen, radijs, pompoen en sla.

Wandelen

In Nederland zijn een heleboel mooie wandelgebieden te vinden. Op www.wandel.nl vindt u een divers aanbod wandelroutes om op pad te gaan en deze mooie gebieden te ontdekken. Alle routes zijn gratis. Houd wel rekening met de actuele maatregelen rondom het coronavirus: zorg voor 1,5 meter afstand en vermijd drukke gebieden.

Thuisbioscoop

Gezellig thuis op de bank een bioscoop ervaring hebben? Met popcorn, drankjes en een goede film is een thuisbioscoop snel gemaakt. Het wordt nog gezelliger als u er een knus en sfeervol hoekje van maakt: sluit de gordijnen, leg wat kussens op de grond, sfeervolle lichtjes erbij… genieten maar!

Puzzelen

Puzzelen is de laatste jaren een stuk populairder geworden, en dat is niet voor niets. Puzzelen werkt ontspannend en is ook nog eens goed voor de hersenen. In 2019 groeide de verkoop van legpuzzels. Als u ook wilt gaan puzzelen, ontdekt u dat de keuze enorm is. Er zijn landschappen, dieren, wereldkaarten, Disney-figuren, abstracte puzzels en zelfs 3D-puzzels. Voor ieder wat wils.

Zwaaihand tekenen

Zwaai jij mee voor een glimlach? Zwaai juist in deze tijd vaker en bewuster naar elkaar. Iedereen kan een papieren versie van de zwaaihand downloaden, uitdraaien, versieren en voor het raam hangen. Of maak je eigen zwaaihand poster. Laat je fantasie de vrije loop en laat ons jullie zwaaihanden zien op Facebook. Download hier de zwaaihand.

Was dit interessant? Deel het!